Polei pe două drumuri din Neamţ * Cisternă răsturnată în Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCentrul INFOTRAFIC din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) „sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe DN15D Piatra Neamț – Roman și DJ208G Girov – Hanu Ancuței (E85) să manifeste prudență sporită la volan și să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, întrucât pe ambele artere există porțiuni cu polei”.

„Drumarii acționează pentru înlăturarea pericolului”, mai anunţă IGPR.

Polei pe două drumuri din Neamţ * Cisternă răsturnată în Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn judeţul Vaslui, „circulația rutieră pe DN24B (E581) Albița – Huși se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la intrarea în orașul Huși. În cursul nopții trecute, o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat pe marginea drumului, iar de aproximativ două ore specialiștii realizează transbordarea încărcăturii într-o altă cistern”, potrivit IGPR.

„După ce această operațiune se va încheia și un utilaj de mare tonaj va ajunge pentru a repune pe roți autovehiculul, traficul va fi reluat”, mai precizează aceeaşi sursă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentANI: Fost viceprimar descoperit incompatibil
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI: AJF Neamţ a stabilit „ţintarul” fazei a doua
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.