pietricica turism

Steel-Man Târgu-Neamț a obținut rezultate foarte bune, sâmbătă, 20 mai, la Reghin, la Cupa României, competiție organizată de Federația Română de Culturism și Fitness.

Ana Raluca Gălușcă s-a clasat pe locul 3, fiind pentru prima dată pe scenă la categoria “Bikini Fitness”. Claudiu Ionuț Zaharia a ocupa locul 1, după o luptă strânsă cu alți 9 concurenți. La categoria “Men’s Physique”, Ionuț Daniel Grămadă s-a clasat tot pe locul 1 la juniori și pe locul 3 la seniori, la categoria “Culturism”. Alexandru Stamate s-a clasat pe locul 7 la “BB Clasic” seniori +175, iar Bogdan Alexandru Acsinte s-a clasat pe locul 4 la categoria “Men’s Physique” seniori.

“Mulțumim părinților acestor sportivi și familiilor acestora pentru susținere și seriozitate, campionului Popa Lucian, campioanei Roxana Petrea, sportivului Dan Negru. Mulțumim, sponsorilor, mulțumim Consiliului Local Târgu-Neamț și domnului primar Harpa Daniel. Și nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele”, a declarat Gligor Mosor, președintele CS Steel-Man Târgu-Neamț. (C.T. STURZU)