0:00

PNL Neamț își lansează candidații în prezența Alinei Gorghiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLiberalii din județ organizează sâmbătă, 19 noiembrie, festivitatea de lansare a candidaților proprii pentru parlamentarele din 11 decembrie, iar invitat de onoare este președintele PNL, Alina Gorghiu. Linia de start a PNL Neamț va fi amenajată cu acest prilej la Cinematograful Dacia Panoramic, unde, la ora 18, sunt așteptați aproximativ o mie de liberali, membri sau simpatizanți.

„Prezența doamnei Gorghiu este un semn de apreciere față de echipa din care fac parte și un semnal că județul Neamț este în atenția celor de la București. Șansa României de a prospera depinde de recâștigarea încrederii în clasa politică, de aceea PNL vine în fața românilor cu un proiect de reconstrucție bazat pe o analiză reală a societății și cu o echipă de oameni asupra cărora nu planează suspiciuni și care au dovedit performanță în domeniile în care au activat”, a declarat Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

La rândul său, Alina Gorghiu, citată de un comunicat de presă al organizației județene, spune că „Am încredere ca PNL Neamţ va demonstra în alegerile din decembrie că e o forţă în Moldova. Toţi cei din Neamţ trebuie să ştie că PNL este alegerea celor care vor o Românie înainte, unica alegere a electoratului de dreapta„.

PNL Neamț pariază pe Eugen Țapu-Nazare, George Lazăr, Luminița Moscalu, Constantin Ghica și Adrian Ciobanu pentru Senat, precum și pe Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Leoreanu, Cătălin Drăgușanu, Gabriela Antipa, Vlad Marcoci, Liviu Cicioc Apetrei, Bogdan Țifui, Andrei Aciocârlănoae, Leonard Achiriloaei și Mihai Obreja pentru Camera Deputaților.

Alegerile din decembrie vor stabili drumul pe care îl vom parcurge în următorii ani, de aceea PNL adresează românilor, cu maximă responsabilitate, apelul pentru a susține dezvoltarea României bazată pe principii liberale, fiind singura cale spre bunăstare reală. Am decis să mergem pe acest drum alături de Dacian Cioloş, o personalitate a cărei competență, onestitate și viziune au fost deja probate„, mai spune Mugur Cozmanciuc. (D.O.)

Articolul precedentPSD Neamţ anunţă Ministerul Antreprenoriatului
Articolul următorPoliția rutieră Piatra Neamţ s-a repliat și s-a ”pus” pe șoferi!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.