0:00

Partidul Național Liberal își va lansa candidații pentru alegerile europarlamentare de pe 25 mai, la Piatra Neamț, în duminica Floriilor, pe 13 aprilie. Evenimentul va avea loc pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra Neamț.

”Va avea loc lansarea oficială a candidaților la europarlamentare pe regiunea Nord-Est, iar la eveniment vor fi prezenți domnii Crin Antonescu și Klaus Johannis. De asemenea, pe platoul de la Curtea Domnească vor veni membri și simpatizanți PNL din întreaga regiune Nord-Est și ne așteptăm la prezența câtorva mii de oameni”, a declarat Dorin Ursărescu, deputat PNL de Neamț și președinte al PNL Neamț.

Regiunea Nord-Est va fi reprezentată la alegerile europarlamentare de Mihai Țurcanu, aflat pe locul 7 pe lista candidaților PNL pentru Parlamentul European. Acesta este din Botoșani, are 38 de ani și a ocupat mai multe funcții, între care și președinte ANSVSA. Mihai Țurcanu a fost prezentat înainte de începerea campaniei electorale și membrilor PNL Neamț, în cadrul delegației permanente a filialei, delegație care s-a desfășurat duminică, 30 martie. Cu aceeași ocazie, conducerea PNL Neamț a decis că de campania electorală pentru alegerile europarlamentare de la sfârșitul lunii mai se va ocupa fostul prefect de Neamț, George Lazăr, care a revenit în partid și care deține în prezent și funcția de vicepreședinte al PNL Neamț. (I. CĂLIN)

Articolul precedentDeputat Liviu Harbuz: “ANSVSA şi ANPC, linia întâi a comerţului corect şi sigur cu alimente”
Articolul următorUcraineni primiți cu pâine și sare la Târgu-Neamț