tg primariaAlexandru Drăgan, co-președintele organizației județene PNL Neamț a declarat că este din ce în ce mai mulțumit de echipa PNL Târgu Neamţ și speră ca viceprimarul Traian Humulescu să fie un primar destoinic după 2016.

“Încep să fiu din ce în ce mai mulțumit. Sigur, a fost o perioadă când PNL a trăit bine cu PSD în USL, mai ales la Târgu-Neamț , un oraș mic unde oamenii se cunosc între ei, sunt rude, sunt prieteni și unde din păcate se împart în tabere și mulți dintre ei umblă vopsiți. Cred din toată inima că liberalismul este politica care poate să ducă la dezvoltarea economică a țării și a administrației. Prin spiritul liberal se poate crea plus valoare. Sunt din ce în ce mai mulțumit de echipa PNL de la Târgu-Neamț, mai ales după ce le-am dat target și anume dacă 5 poate fi egal cu 14. Și am găsit răspunsul în urma ședinței de consiliu local de la sfârșitul lunii septembrie, când într-adevăr la conducerea orașului se află PNL. Sper ca PNL să conducă Târgu-Neamț spre liberalism, progres și sunt convins că domnul Humulescu va fi un primar destoinic”, a declarat Drăgan.

tg humulescu 02
Traian HUMULESCU

Întrebat dacă liderul PNL Târgu-Neamț, Traian Humulescu, este oficial candidat la primărie în 2016, co-președintele PNL Neamț ne-a spus că este candidat cert la alegerile pentru primărie în 2016.

“Mă gândesc că dumnealui a anunțat acest lucru. Noi, îl considerăm candidat cert la alegerile pentru primărie din 2016. Îi urăm succes, suntem alături de el. Vom fi alături de el și după alegeri ca să-i atragem atenția dacă are derapaje, să-l ajutăm și să facă un program pentru târgnemțeni. Având în vedere că la Târgu-Neamț sunt mulți băștinași ai PSD-ului și este un fief al PSD-ului, cred că va fi o campanie agresivă la adresa PNL-ului și a domnului Humulescu. Însă liberalii vor câștiga și împreună cu domnul Humulescu vor aduce bunăstare în acest oraș. Îl vom ajuta pe domnul Humulescu cu tot ce are nevoie, mai ales că PNL și-a propus să câștige primăriile orașelor din județ și alte 40 de primării de comune. Îl vom ajuta logistic și cu tot ce are nevoie în limitele legii”, a mai adăugat Alexandru Drăgan. (C.T. STURZU)

Articolul precedentCampionii de sub Cetate GALERIE FOTO
Articolul următorATENŢIE! De luni se schimbă regulile examinării pentru permisul de conducere!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. daca alina gorghiu pleaca de la conducerea pnl /pdl , voi vota orice candidat pnl la viitoarele alegeri l de nu pleaca si face tandem cu buldogul , voi vota sigur candidati din psd !!! scurt si concis !

Comments are closed.