pietricica turism

pmp roman sediu 01

Miercuri, 19 februarie, a avut loc inaugurarea oficială a sediului Partidului Mișcarea Populară – filiala Roman. Peste o sută de oameni au fost prezenți la eveniment, cu atât mai mult cu cât la Roman au fost prezenți mai mulți foști miniștri din Guvernarea Boc, printre care deputatul Elena Udrea, Teodor Baconschi – fost ministru de externe, Daniel Funeriu – fost ministru al învățământului, dar și președintele PMP – Eugen Tomac sau deputatul Mihaela Stoica, președinte PMP Neamț. Invitații au fost întâmpinați de președintele PMP Roman – Gabriel Antoniu cu sare și pâine, dar și șampanie și pișcoturi. De altfel, până la orele prânzului, dintr-o mașină care s-a plimbat prin Roman, romașcanii au fost invitați să ia parte la momentul tăierii panglicii inaugurale.

„Romașcanilor care mi-au dat votul pentru a-i reprezenta în Parlament vreau să le spun că sunt în PMP mulțumită primarului Laurențiu Leoreanu și voi rămâne alături de Roman. Cu domnul primar am făcut echipă dintotdeauna.Toți oamenii de bună credință sunt așteptați să se înscrie în PMP, dăm o șansă tuturor celor care vor să construiască pentru România”, a declarat deputatul Elena Udrea.

Președintele Tomac a vorbit despre viitorul USL: „Anul 2014 este un an de reper. Odată cu înființarea PMP, USL a fost rebotezat USD, iar la final va rămâne doar U, de la uitare”. Președintele PMP Neamț, Mihaela Stoica le-a cerut oamenilor să nu le fie teamă să facă politică: „Când credeți în proiectele dv. nu trebuie să vă deranjeze lucrurile neadevărate pe care le spun alții despre dv.” Teodor Baconschi s-a referit la PMP ca fiind Partidul României Harnice, „a românilor care vor să stea pe picioarele lor și au nevoie doar de un vehicul politic, care este PMP”.

La finalul conferinței de presă, Daniel Funeriu le-a făcut colegilor câte un cadou: un ac de siguranță pe care Antoniu să-l ofere liderilor USL pentru a se ține alianța unită, o aspirină tot pentru ei și un ac de siguranță deschis pentru Elena Udrea “ca să aveți ac de cojocul” adversarilor politici. Sediul PMP Roman se află pe strada Cuza Vodă, pe aceeași stradă locuind și primarul Laurențiu Leoreanu, dar și unde deputatul Elena Udrea spune că are în continuare apartamentul pe care l-a închiriat în campania pentru parlamentare. (C. MATEI)