pmp 2016Partidului Mișcarea Populară (PMP) este primul care a depus lista de candidaturi pentru Consiliul Județean Neamț, joi, 21 aprilie.

Anunțul a fost făcut în aceeași zi, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat Laurențiu Dulamă, Ștefan Burlacu, Andreea Todirițe și Tiberiu Ioniță.

„Suntem primul partid din Neamț care am reușit să strângem o echipă performantă și să depunem lista completă, cu 44 de nume, pentru Consiliul Județean. În proporție de 99,9% sunt oameni noi, care nu au mai făcut politică. Sperăm ca nemțenii să privească lista și să vadă că suntem singurul partid care s-a ținut de cuvânt și a venit cu oameni noi, care nu au mai fost implicați în viața politică”, a declarat Laurențiu Dulamă, preşedintele PMP Neamţ.

Primele 5 nume de pe lista propusă pentru CJ sunt: Ștefan Burlacu, inginer de profesie, deputat în prezent, avocatul Andreea Todirițe, economiștii Laurențiu-Cristinel Dulamă și Cristian Ungurianu și Florin-Tiberiu Ioniță, tehnician topograf.

După cum au anunțat cei prezenți la conferință, media de vârstă a candidaților este sub 45 de ani și, până în prezent, au fost depuse listele pentru 39 de localități, urmând ca, până marți, 26 aprilie, să fie acoperite între 80-85% din localități.

„În comune avem o problemă, pentru că toți cetățenii sunt speriați de actualii primari și secretari și nu au curajul nici măcar să arate buletinul, cu atât mai puțin să semneze liste de susținere. Este o teamă chiar mai mare decât înainte de 1989”, a adăugat Laurențiu Dulamă. (Andreea AMARIEI)