pietricica turism

pmp august 2016PMP-iștii nemțeni își pot anunța dorința de a candida la alegerile din toamnă până pe 15 septembrie. Anunțul a fost făcut de liderul de la județ, Laurențiu Dulamă, vineri, 19 august.

„Până pe 15 septembrie trebuie să finalizăm recensământul membrilor PMP de pe plan județean, incluzându-i aici și pe cei din fostul UNPR. Tot până atunci așteptăm cererile de candidatură pentru alegerile parlamentare din partea membrilor, atât cei ai PMP, cât și cei din fostul UNPR. Voi depune și eu o cerere în acest sens”, a anunțat Laurențiu Dulamă.

Liderul PMP Neamț a spus că, urmare a întrunirii consiliului executiv al partidului de pe plan național, s-a stabilit ca, la nivelul județului Neamț, foștii UNPR-iști să primească un post de prim-vicepreședinte, care va fi ocupat de Marian Iftimie, și câte șase posturi de vicepreședinte și de secretari executivi.

„Așteptăm acum lista cu propunerile dumnealor pentru ocuparea acestor funcții. Celelalte posturi rămân pentru PMP. Oricum, îmi doresc ca, de acum înainte, să vorbim doar de Partidul Mișcarea Populară, fără a mai spune de fostul UNPR. Foștii UNPR-iști care vor să facă parte din PMP trebuie să depună adeziune”, a spus Laurențiu Dulamă.

În ceea ce privește proiectele PMP pe plan național, liderul nemțenilor a anunțat că vor susține un proiect de lege pentru stimularea construirii de creșe și grădinițe, la standarde actuale, sperând să stimuleze astfel și natalitatea din România, și că s-a semnat un protocol de colaborare între partid și Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, pentru a-i sprijini pe cei din urmă în demersurile privind reducerea RCA pentru transportatori și în alte inițiative menite să vină în sprijinul acestora, inclusiv a taximetriștilor din România. (Andreea AMARIEI)