0:00

Toată Regiunea Nord-Est este vizată COD PORTOCALIU de vreme rea, iar specialiștii anunță furtuni, intensificări ale vântului și grindină de pe 6 august, de la ora 15:00 până pe 7 august la ora 3:00. Astfel de fenomene sunt așteptate în Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui.

Ploi și vijelii în toate județele Regiunii Nord-Est: meteorologii au emis cod portocaliu, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi intensificări ale vântului (rafale în general de 70-80 km/h), pe arii restrânse vijelii puternice, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 35-40 l/mp și izolat peste 50-60 l/mp”, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Ploi și vijelii în toate județele Regiunii Nord-Est: meteorologii au emis cod portocaliu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiANM a emis şi COD GALBEN de caniculă pentru astăzi, 6 august, în Bacău, Botoşani, Iaşi şi Vaslui. Indicele temperatură-umezeală va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime se vor situa între 33 și 36 de grade. (G.S.; M.C.)

Articolul precedentAccident la Tămășeni: un octogenar a ajuns la spital
Articolul următorSUPERLIGA După miracolele de săptămâna trecută, Iaşi şi Botoşani au pierdut lamentabil
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.