Ploaie de goluri pe Borzoghean: CSM Ceahlăul a spulberat Zorile Urecheni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Ceahlăul a înţesat cu goluri poarta echipei Zorile Urecheni (venită la Piatra Neamţ cu o galerie numeroasă), în derby-ul etapei a V-a a seriei a II-a a Ligii a V-a fotbalistice. Pietrenii şi-au ridiculizat adversari, scor 16-0, după ce la pauză au condus cu un incredibil 7-0! Sarabanda golurilor a fost deschisă de Zaharia (min. 13) şi a fost continuată de Rotaru (16) şi Apostol (21). A urmat recitalul lui Lupei care a înscris de două ori la rând (29; 33). Până la pauză au mai punctat Copoţ-Barb şi iarăşi căpitanul Apostol. În partea a doua au mai înscris: Apostol (1),  R. Vasile (1), Ungureanu (2), Aniculăesei (2), Mateiciuc (3).

„A fost una dintre partidele reuşite ale acestui început de campionat. Mă bucur că băieţii au tratat cu seriozitate jocul şi scorul este cel meritat. Golurile aduc spectacol şi mulţumire în tribune indiferent cine marchează”, a spus profesorul Toader Şteţ, antrenorul principal al echipei învingătoare.

CSM Ceahlăul: Chiruţă – Cădere, Smău, Rotaru, Copoţ-Barb, Albu, Pintilie, Lupei, Apostol, Mateiciuc şi Zaharia. Au mai jucat: Cotuna, R. Vasile, Ungureanu şi Aniculăesei. În urma acestei a patra victorii consecutive, CSM Ceahlăul a revenit pe primul loc în clasamentul seriei a doua. Peste o săptămână, pietrenii evoluează pe terenul Voinţei Dochia. (Ana MOISE; Foto: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentLIGA A IV-A: Borca a învins Poiana Teiului * Cimentul – din nou scorul etapei!
Articolul următorLIGA A V-A: Derby-uri doar pe hârtie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.