Ploaia care cade necontenit de două zile a stricat şi manifestările dedicate Zilelor Cetăţii organizate la Târgu Neamț. Parcul Cetate, locul unde ar fi trebuit să se adune mii de persoane pentru a admira cavalerii şi domniţele, dar şi pentru a degusta din produsele comercianților, este pustiu, iar o atmosferă bacoviană s-a aşternut peste corturile străjerilor Cetăţii.

Doar într-un cort, o doamnă prepara bucate la ceaun, în timp ce comercianţii se adăpostea de ploaie, cu chipuri mohorâte, aidoma vremii.

Toate activităţile ce ar fi trebuit să aibă loc astăzi, în a doua zi a manifestărilor au fost relocate. De exemplu, spectacolul „Centenarium” – Lupus Dacus se va ţine, însă la Casa Culturii „Ion Creangă”, de la orele 20, şi nu cum era programat la aceleaşi ore, dar la Cetatea Neamţ.

Cu vremea nu te pui. Ne-a stricat tot ce aveam programat. Mare păcat. NU avem ce face. Nu ne putem lupta cu natura şi cu Dumnezeu. Sperăm ca măcar mâine să nu plouă”, a spus  Daniel Gavriloaia, preşedintele Asociaţiei Valea Ozanei.

C.T. STURZU

 

Articolul precedentActualizare.Vine prăpădul pe Cracău! Autoritățile locale așteaptă o viitură puternică în jurul orei 18.00
Articolul următorȘtire actualizată. Accident cu persoană încarcerată la ieşirea din Dulceşti. Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

Comments are closed.