***** ACTUALIZARE ORA 9.30: Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unui tânăr de 23 de ani, din Buhuși, care conducea microbuzul VW Transporter, în direcția Târgu Neamț – Poiana Largului.

Grăbit să ajungă la ghebe, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, pe linie continuă, și a intrat în coliziune frontală cu un camion care venea din sens opus.

Din punctul de vedere al celor de la Ambulanță, situația victimelor ar fi cam așa: șoferul – rănit la cap, la o mănă și la un picior, dus la Spitalul Bicaz, o fată de 15 ani – rănită tot la cap, dusă de asemenea la Bicaz, un băiat de 20 de ani – rănit la cap, mână, torace, dus la Spitalul Târgu Neamț, o fată de 19 ani – cu răni la cap și torace, dusă tot la Târgu Neamț, iar un bărbat de 33 de ani – cu plăgi frontale. La Piatra Neamț, la spitalul județean, a fost adus un băiat de 14 ani, rănit grav la cap și coloană.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

O întreagă desfăşurarea de forţe a fost, în această dimineaţă (12 octombrie) la Poiana Teiului, unde s-au ciocnit un camion şi un microbuz, în care se aflau 6 persoane. Numărul mare de victime a condus la declanşarea planului roşu de intervenţie, aşa că la locul accidentului s-au deplasat 3 ambulanţe de la SAJ, 3 ambulanţe SMURD, plus o autospecială de stingere. Toate victimele (un copil, o femeie şi 4 bărbaţi) sunt din microbuz, iar după acordarea primului ajutor la faţa locului au fost transportate la spital (4 la Tîrgu Neamţ şi 2 la Bicaz). Două dintre victime sunt în stare gravă. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentFemeie însărcinată implicată într-an accident la Ursuleţi. Foto
Articolul următorFOTO: Accident mortal la Dumbrava-Timișești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.