pistol 02Poliţiştii ieşeni au dezarmat un pistolar, care-şi etalase “armamentul din dotare” într-o sală de jocuri din localitate.

Fiind sesizaţi la numărul de urgenţă 112, un poliţist şi un jandarm au intervenit de îndată  la faţa locului şi au identificat un bărbat, de 30 ani, din Iaşi, care avea asupra sa un pistol de tir cu aer comprimat, 120 bucăţi alice şi o butelie de CO2, aferente armei.

“În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că  bărbatul nu este deţinător legal de armă neletală, declarând că a cumparat arma din Anglia şi nu a cunoscut faptul că pe teritoriul României arma face parte din categoria celor supuse regimului autorizării”, precizează IPJ Iaşi, într-un comunicat de presă.

Arma, alicele şi butelia de CO2 au fost preluate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. S-a întocmit dosar penal pentru “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”. Cercetările  au fost preluate de specialiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Percheziţii DNA într-un caz de fraudare a fondurilor europene! Instituţii vizitate!
Articolul următorÎncă o jună dispărută găsită la “domiciliul unui bărbat”!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.