pietricica turism

Consilierul județean Mircea Pintilie și-a văzut visul cu ochii: acesta a fost pentru a doua oară desemnat să reprezinte CJ Neamț în adunarea generală a ADI EcoNeamț după ce majoritatea din consiliul județean a ales acest lucru, și mai cu seamă a ales să-l înlocuiască pe PNL-istul Gabriel Vișan din adunarea generală a respectivei asociații.

Mircea Pintilie a obținut, prin vot secret 20 de voturi din partea colegilor săi, iar fostul reprezentant al CJ în AGA EcoNeamț, repropus de colegii săi de partid, a primit în schimb doar 10 voturi. Proiectul de hotărâre prin care s-a propus schimbarea reprezentantului Consiliului Județean în AGA EcoNeamț a fost inițiat de vicepreședintele CJ Neamț, Dan Manoliu, iar consilierii PDL care l-au propus pe Mircea Pintilie au motivat propunerea lor din perspectiva experienței pe care o are Pintilie la ADI EcoNeamț.

”Mircea Pintilie este primul care a fost președinte la ADI EcoNeamț și cred că știe cel mai bine despre ce este vorba acolo”, a precizat Cristian Tapalagă, consilier județean PDL. (I. CĂLIN)