0:00

Pietreni în Liga I: Un antrenor fericit!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietreanul Costel Ilie este un tehnician fericit, după ce echipa sa, ASA Târgu Mureș, a produs surpriza, învingând cu 2-1 formația Dinamo Bucureşti.

Fostul fotbalist al Ceahlăului, în prezent antrenor secund la formația ardeleană, spune că acest succes este cel mai important de când a spus adio carierei de jucător.

„O victorie într-adevăr frumoasă. O victorie care-ți ridică, nu-i așa, cota, și aduce  multă liniște în cadrul lotului. Mă bucur că, în ultimele minute, am avut puterea de a reveni de la 1-0 pentru adversar. Echipa a dat dovadă de caracter, de multă determinare și iată că suntem pe un trend ascendent coroborat și cu calificarea în semifinalele Cupei Ligii. Urmează 3 meciuri importante în care obiectivul nostru este să ajungem pe 0 la adevăr . Trebuie să adunăm minim 3 puncte”.

Antrenorii Dan Alexa și Costel Ilie, alături de  autorul „dublei” din victoria cu Dinamo, Ianis Zicu, sunt foști jucători dinamoviști, ceea ce face adjudecarea celor trei puncte și mai însemnată. ASA Târgu Mureş a obținut primul succes în acest sezon și ocupă penultimul loc în clasament. (Ana MOISE)

Articolul precedentNițică întârziere de Ziua pompierilor
Articolul următorROMAN: Sfânta cruce în viața creștinilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.