pietricica turism
serbarile zapezii

Un bătrân, de 84 de ani, din Piatra Neamț, a fost reținut de polițiștii pietreni, astă noapte, pentru agresarea sexuală a unei copile de 9 ani. Astăzi, 19 iunie 2019, dezaxatul urmează să fie dus la judecătorie cu propunere de arestare preventivă.

Aseară, părinții copilei au cerut ajutorul polițiștilor, după ce fiica le-a relatat că un bătrân a forțat-o să-i atingă corpul, în anumite zone. Scena s-a petrecut aproape de blocul unde fata locuiește, în zona sediului Poliției Locale Piatra Neamț. Când au aflat ce a pățit fiica lor, părinții au mers la poliție și au depus plângere. „Bărbatul, în vârstă de 84 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și cercetările au fost extinse pentru ultraj contra bunelor moravuri, corupere și agresiune sexuală a minorilor. Urmează să fie prezentat la instanță cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. În urma audierilor, reiese că, totuși, dezaxatul nu s-a și dezbrăcat în fața fetiței.

Acum, în cartierul Lenin stăpânește spaima. Rămâne de văzut ce va decide judecătorul, astăzi, și dacă dezaxatul va ajunge după gratii.

(C.I.)