0:00

Piatra-Neamţ şi trei comune rămân fără apă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVeşnicile reparaţii la magistrala de apă din Piatra-Neamţ vor lăsa, din nou, aproape întreg municipiul Piatra-Neamţ şi alte trei comune adiacente fără apă pentru aproape 24 de ore. Compania judeţeană Apa Serv anunţă că apa va fi oprită de mâine noapte, 4 octombrie, până pe 5 octombrie noaptea.

„Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, programată în data de 04.10.2023, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 04.10.2023, ora 03.00, până la data de 05.10.2023, ora 02.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

  • Comuna Gârcina
  • Comuna Girov
  • Comuna Dochia
  • Municipiul Piatra Neamț cu excepția Spitalului Județean Neamț și a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța”, precizează comunicatul Apa Serv.

Pentru că reluarea alimentării cu apă trebuie să ţină cont şi de încărcarea reţelei şi alţi factori, chiar dacă lucrările se estimează a fi finalizate în jurul orei 23:00, având în vedere „atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 05.10.2023 începând cu ora 02.00”.

Compania de apă transmite şi obişnuitele scuze.

Angela Croitoru

Articolul precedentSăptămâna reciclării. Campanie de probă cu succes
Articolul următorSurprize de sezon pentru a-ți răsfăța partenerul de viață: 5 cadouri speciale pentru soțul tău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.