0:00

Piatra Neamţ se apropie de incidență 6 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu 43 de persoane nou infectate  în ultimele 24 de ore, municipiul Piatra Neamţ se apropie din ce în ce mai mult incidenţa SARS-COV-2 de 6 la mie. După depășirea acestui prag s-ar putea impune măsuri restrictive, inclusiv privind circulaţia pe timpul nopţii, în weekend şi utilizarea certificatului verde pentru acces în restaurante şi alte locaţii.

Mai exact, incidenţa înregistrată, astăzi, 4 octombrie, în Piatra Neamţ este de 5,36 la mia de locuitori, faţă de 4,76 ieri. 602 persoane au fost confirmate infectate COVID-19 în ultimele 14 zile.

Incidenţa pe total în judeţul Neamţ a ajuns la 2,82 la mie, iar numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus în ultimele 14 zile a urcat la 1.601. Astăzi au fost confirmate 122 de noi infectări la nivel judeţean.

Şase decese au fost înregistrate în spitalele nemţene în ultimele 24 de ore, potrivit informaţiilor furnizate de DSP Neamţ, dintre care o femeie de 65 de ani, cu obezitate şi boli cardiovasculare la Spitalul Municipal Roman. În SJU Neamţ au murit 3 bărbaţi şi 2 femei, toţi cu boli cardiovasculare severe, cu vârste cuprinse între 54 şi 89 de ani. Niciuna dintre persoanele decedate nu fusese vaccinată împotriva noului coronavirus.

Situaţia detaliată pe localităţi a numărului de persoane nou infectate şi incidenţa la zi, o puteţi consulta în tabelul de mai jos.

incidenta L 04.10.2021

Angela Croitoru

Articolul precedentUn bărbat a amenințat că se aruncă de pe o clădire
Articolul următorS-a stins din viață preotul Adrian Ciobanu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.