0:00

Ravagiile vântului: copac căzut peste firele de curent electric, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Un copac căzut pe șosea, pe Drumul Național 15 C în Gârcina la ieșirea spre Almaș, a ținut un sens de mers blocat timp de aproximativ jumătate de oră. Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamța reușit îndepărtarea acestuia. A fost anunțată și Secția Drumuri Naționale Piatra-Neamț.

Circulația a fost reluată acum pe ambele sensuri de mers.

Știre inițială: Vântul puternic anunțaț de Administrația Națională de Meteorologie și prin sistemul RO-ALERT deja le dă de muncă pompierilor nemțeni.

Un stâlp de telefonie a fost rupt de vânt pe strada Constantin Borș, o străduță paralelă cu Fermelor din Piatra-Neamț. Pompierii au intervenit pentru degajarea acestuia, în urmă cu puțin timp, în jurul orei 12,00.

Un alt echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare pe Bulevardul General Dăscălescu din Piatra Neamț unde un copac a căzut peste firele de curent electric. Pompierii vor rămâne în zonă pentru supraveghere până la sosirea echipelor Delgaz Grid care urmează să remedieze defecțiunea electrică.

A.C.

Foto: arhivă

Articolul precedentBărbat găsit mort în canal la Zănești
Articolul următorSUPERLIGA Botoşani a “călcat pe bec”: 0-7 la Sfântu Gheorghe
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.