Piatra-Neamț: Percheziții, rețineri și un arestat în mai multe cazuri de furt. Prejudiciu: bijuterii și bunuri de 6.700 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii Municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat vineri, 7 octombrie, trei percheziții domiciliare în oraș și au adus la audieri 5 persoane într-un dosar penal, ce vizează mai multe infracțiuni de furt calificat.

“Investigațiile au relevat faptul că, în perioada 4 septembrie – 2 octombrie a.c., un bărbat, de 40 de ani, din Piatra Neamț, singur, dar și cu complicitatea altor doi bărbați, cu vârste de 23 și 38 de ani, ambii din Piatra Neamț, ar fi pătruns în incinta mai multor imobile, spații de depozitare și societăți comerciale, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, scule, două biciclete, bijuterii, băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.700 de lei.

Ulterior, aceștia ar fi comercializat bunurile sustrase”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În urm audierilor, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Unul dintre aceștia, bărbatul de 40 de ani, se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile, în baza deciziei magistraților Judecătoriei Piatra-Neamț, de ieri, 8 octombrie.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra-Neamț: Falsificator de carduri, urmărit internațional, prins acasă
Articolul următorCum sa-ti petreci timpul online
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.