Actualizare: Cristian Andrei Micu (19 ani) şi David Ioan Ispas (18 ani), cei doi tineri acuzați că l-au bătut şi jefuit pe omul fără adăpost, au primit o măsură preventivă de 60 de zile sub control judiciar. Instanţa le atrage atenţia, în textul deciziei, că nerespectarea măsurilor dispuse sau comiterea unei alte infracţiuni în acest interval de timp le poate atrage o pedeapsă mai dură: arestul preventiv sau arestul la domiciliu (vezi crop decizie).

Știre actualizată. Piatra-Neamţ: Om al străzii bătut de doi tineri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre actualizată. Piatra-Neamţ: Om al străzii bătut de doi tineri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițială: Un om al străzii, în vârstă de 71 de ani, din Piatra-Neamţ, a fost bătut fără milă şi tâlhărit, în noaptea de 2 octombrie. Totul s-a întâmplat lângă Piaţa Mărăţei din Piatra-Neamţ, loc pe care bărbatul îl frecventa zilnic.

Din cercetări au fost identificaţi doi suspecți de 18 respectiv 19 ani, din oraş. Unul dintre aceştia a plecat, între timp, în Bucureşti. Pentru a-i putea audia, poliţiştii au obţinut mandate de aducere.

„Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 2 octombrie a.c., doi tineri, cu vârste de 18, respectiv 19 ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență, asupra unui bărbat de 71 de ani, persoană fără adăpost, după care i-ar fi sustras suma de 700 de lei.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, iar, în urma documentării activității infracționale, au fost reținuți pentru 24 de ore”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Astăzi, 12 octombrie, tinerii vor fi audiaţi şi de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, care urmează să ceară magistraţilor luarea unei măsuri preventive acuzându-i de tâlhărie.

Angela Croitoru

Articolul precedentTransplant de rinichi între soți, familia este din Târgu Neamț
Articolul următor“Cutremur” aniversar în şcolile din Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.