0:00

O pacientă internată în secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț s-a aruncat pe geam, de la etajul IV.Piatra Neamț: O pacientă s-a aruncat de la etajul IV al secției Psihiatrie de la Spitalul de Urgență, ZCH NEWS - sursa ta de informații Tragedia s-a petrecut în după-amiaza de 22 septembrie, pe la 15.45. Femeia s-a dus într-un salon care tocmai fusese dezinfectat și a tras de geamul care era rabatat, până l-a deschis, după care s-a aruncat și a căzut pe beton. „Am fost anunțată în această după-amiază, este vorba de o pacientă internată în secția Psihiatrie, fac verificări, deocamdată atât vă pot spune”, ne-a declarat dr. Gabriela Bercea, directorul medical al spitalului.

Din primele informații, în momentul când pacienta a tras de geam, o infirmieră era pe hol. În stare gravă, cu fracturi, pacienta a fost dusă la UPU și în urma investigațiilor a fost internată în secția ATI.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, este din Dumbrava Roșie și a fost internată din 14 septembrie, cu tulburare psihotică și retard, fiind adusă cu ambulanța însoțită de poliție.(C.I.)

Articolul precedentL4SA Meci de 20 de minute la Răuceşti * Bradu Borca realizează scorul etapei
Articolul următorAnunţul privind organizarea licitaţiei intermediare pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior provenită din fond forestier proprietate publica de stat pentru producţia anului 2019