Începând cu 15 octombrie 2018, persoanele interesate pot prelua cererile-tip şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pe perioada sezonului rece, noiembrie 2018-martie  2019, de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială sau le pot descărca de pe site-ul www.daspn.ro.

Piatra Neamț: liber la cereri pentru ajutorul la încălzire, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFamiliile şi persoanele singure, care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică sau lemne, cărbuni ori combustibili petrolieri, vor beneficia de acest ajutor numai dacă venitul net lunar pe membru de familie este de cel mult 615 lei. În cazul ajutorului acordat pentru încălzirea cu energie electrică, este obligatorie efectuarea anchetei sociale.

Piatra Neamț: liber la cereri pentru ajutorul la încălzire, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDepunerea actelor necesare pentru acordarea ajutorului pentru încălzire se face la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Piatra Neamț, de luni până joi, orele 8.00-16.00  şi vinerea între 8.00 și 14.00.Termenul limită de depunere  a cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei  aferent lunii noiembrie 2018, este 20.11.2018. Beneficiarii care îndeplinesc condițiile vor primi respectivul ajutor începând cu luna depunerii cererii pentru cei  care  au depus  documentele până la data de 20 ale lunii respective și începând cu luna următoare  pentru cei care au depus  documentele după  data  de 20  ale lunii  respective. (I.Ș.)

Articolul precedentFii o aparitie de succes! Cum te imbraci in prima zi de munca?
Articolul următorO firmă din Suceava a tăiat lemn, ilegal, la Brateș
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.