Piatra Neamț. Incendiu la etajul II al unui bloc de pe Aleea Ulmilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAzi noapte, 25 aprilie, în jurul orei 3,15, un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul al II-lea al unui bloc de pe Aleea Ulmilor din Piatra Neamț.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere,  o autoutilitară complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Conform informațiilor furnizate de ISU Neamț, la sosirea acestora focul se manifesta în interiorul bucătăriei.

Cele două persoane din apartament și alte 5 persoane aflate la etajele superioare au ieșit din bloc înainte să ajungă pompierii.

Incendiul a fost stins în scurt timp. Au ars aparate electrocasnice și s-au deteriorat obiecte de mobilier din bucătărie. Pompierii au evacuat fumul din interiorul apartamentului.

La finalul intervenției, reprezentanții ISU Neamț au stabilit că focul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nu au fost victime.

Angela Croitoru

Articolul precedentCod galben de ploi și vânt în Moldova și Transilvania
Articolul următorPanică la un incendiu produs de trăsnet în Ghindăoani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.