accident tranzicom 02ACTUALIZARE 2: ”Ambulanţa venea spre Piatra Neamţ, fără pacient, cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune. Un autoturism Skoda a ieşit de la o spălătorie din zonă şi nu a acordat prioritate ambulanţei. În urma impactului puternic, două persoane din autoturism au decedat, iar a treia a fost transportată în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra Neamţ. Echipajul de pe ambulanţă, asistenta şi şoferul, au fost transportaţi de asemenea la UPU. Asistenta acuză dureri toracice puternice, iar şoferul este în stare de şoc, cu hipoglicemie”, a declarat, de la faţa locului, dr. Dorice Albu, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ. (Oana IOSUB TOMA)

ACTUALIZARE 1: „Ambulanţa venea spre Piatra Neamţ dinspre Săvineşti, şi avea semnalul luminos în funcţiune, iar autoturismul a ieşit din parcarea unei spălătorii, fără să acorde prioritate”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Un bărbat şi o femeie au decedat în urma impactului, iar şoferul este rănit grav şi i se fac manevre de resuscitare”. (C. MIRCEA)

accident tranzicom 01ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism şi o ambulanţă s-au ciocnit violent astăzi (19 septembrie) în jurul orei 14, la limita dintre Piatra Neamţ şi Dumbrava Roşie, în zona Tranzicom. Impactul a fost atât de puternic, încăt două persoane din autoturism au rămas încarcerate.

„La locul intervenţiei s-au deplasat echipajul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă cu medic de la SAJ Neamţ”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„Cele două persoane care erau pe locurile din dreapta faţă şi stânga spate au decedat, conducătorul auto este inconştient, iar asistenta din ambulanţă este rănită”.

Vom reveni cu detalii. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNemţenii se ceartă, contracandidatele fac puncte!
Articolul următorGabriel Oprea, în vizită la colegii din Regiunea de Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.