Un tânăr din Piatra Neamţ este acuzat că a cultivat cannabis într-o seră din spatele casei, după care l-a prelucrat şi l-a vândut consumatorilor de ocazie din oraş.

Potrivit DIICOT, pe 1 octombrie, în urma unei percheziţii imobiliare pe parcursul căreia s-au găsit dovezi incriminatorii, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi audiat. A doua zi, magistraţii Tribunalului Neamţ au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, în formă continuată şi deţinerea, fără drept de droguri de risc.

„În cauză s-a reţinut faptul că, inculpatul a comercializat dorguri de risc (cannabis) către consumatori depe raza municipiului Piatra Neamţ. Drogurile proveneau dintr-o cultură înfiinţată de inculpat într-o seră construită în spatele locuinţei sale”, precizează DIICOT, la solicitarea redacţiei noastre.

„La data de 1.10.2021, procurorii DIICOT –Biroul Teritorial Neamţ, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Neamţ, au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Neamţ , în urma căreia a fost identificată sera improvizată, în care se afla o plantă de cannabis de dimensiuni mari. Tot cu ocazia percheziţiei, au mai fost ridicate un borcan din sticlă ce conţinea fragmente vegetale, în stare uscată, de culoare verde oliv, două recipiente din metal conţinând fragmente vegetale, în stare  uscată, de culoare verde oliv, un cântar electronic şi fragmente de substanţă solidă, de culoare brun, cu aspect de rezină“, a conchis DIICOT.

Angela Coritoru

Articolul precedentAutoturism de lux, furat din Maramureş, găsit în Piatra Neamţ
Articolul următorAdolescentă dispărută dintr-un centru de plasament din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.