0:00

Piatra Neamț. Concurs de alergare la redeschiderea pistei de atletism a stadionului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPista de atletism a Stadionului Ceahlăul, proaspăt reabilitată şi modernizată, va fi redeschisă, sâmbătă, 21 octombrie. Pentru a marca momentul, Primăria Piatra-Neamţ în parteneriat cu Tabăra de fitness „Spartan Training Group” Piatra-Neamţ organizează, de la ora 10:00, un concurs de alergare.

„Redeschidem pista de atletism de pe Stadionul Ceahlăul și facem acest lucru printr-un eveniment inedit, care să aducă împreună sportivi amatori sau profesioniști, încurajând sportul pentru toată lumea.

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 10:00, vă invităm să ne fiți alături la un concurs de alergare pe pista de atletism de pe stadion. Este un eveniment pentru toate vârstele, pentru că vom avea două curse – una de 60 de minute pentru adulți și una de 10 minute pentru copii. Bineînțeles, cei care vor alerga cel mai mult vor avea parte la final de surprize!

Vrem ca evenimentul de alergare pe stadion să fie, nu doar o competiție, ci și o celebrare a sănătății, a spiritului sportiv și a comunității noastre. Și mai ales sperăm ca astfel de evenimente să devină o tradiție pentru Piatra-Neamț”, anunţă primăria pe contul oficial de socializare.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO. Scandal la Săvinești, unde școala este sub lacăt
Articolul următorSăvinești: O garsonieră distrusă, alte trei afectate după un incendiu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.