În noaptea de 2 spre 3 decembrie, în jurul orei 03.30, un bărbat de 52 de ani a anunțat la poliție că fratele său ar fi căzut de pe acoperișul unui bloc de pe strada Grigore Ureche din Piatra Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamț, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperișul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.  

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit martorilor, bărbatul s-a dus la ușa apartamentului în care dorea să intre, a bătut la ușă, nu i-a răspuns nimeni. Atunci s-a dus pe bloc, s-a legat cu un cablu de un coș de aerisire, după care a spart un geam de la balcon și s-a balansat încercând să intre pe acolo. Acela a fost, probabil, momentul fatal în care cablul a cedat și bărbatul a căzut de la o înălțime de cel puțin 12 metri.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările  continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care a murit bărbatul.

Angela Croitoru

Articolul precedentCărăușii de bani – 5,4 milioane de euro ar fi fost spălați prin tranzacții suspecte în 3 luni
Articolul următorNeamț: Una din 10 persoane cu dizabilități este copil
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.