Piatra Neamţ are o incidenţă de 6,30 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPiatra Neamţ a trecut astăzi, 6 octombrie, pragul incidenţei de la care ar putea urma implementarea unor restricţii, cu o rată de 6,30 la mia de locuitori şi 708 persoane nou infectate în ultimele 14 zile. Pângăraţi este cap de listă cu o incidență de 6,32 şi 34 de persoane confirmate pozitiv.

Alte patru comune au o incidenţă peste 5 la mie, Farcaşa, Făurei, Costişa şi Girov, în timp ce în Dobreni, Borleşti şi Bicaz rata infectărilor este între 4 și 5 la mia de locuitori.

Incidenţa pe total judeţ în Neamţ a ajuns la 3,18, iar numărul infectărilor produse în ultimele două săptămâni este 1802. În ultimele 24 de ore au fost 298 de noi infectări.

Din nefericire, au fost şi 8 decese, unul raportat la un spital din Iaşi, 2 la Spitalul Municipal Roman şi 5 la SJU Piatra Neamţ. Toate persoanele decedate aveau boli grave asociate de tipul celor cardiovasculare şi diabet zaharat. Două dintre persoanele decedate erau vaccinate cu ambele doze.

incidenta L 06.10.2021

Angela Croitoru

Articolul precedentBiciclist în comă după o coliziune cu un autoturism
Articolul următorGuvernul acordă sprijin financiar pentru plata facturilor la energie și gaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.