0:00

Piatra Neamț: Aeronave ale Forţelor Aeriene Române au survolat oraşul de Ziua Armatei, ZCH NEWS - sursa ta de informații25 octombrie, Ziua Armatei României, a fost marcată în Piatra-Neamţ de un ceremonial militar ce a avut loc în Piaţa Libertăţii, pe platoul centrului istoric de lângă Turnul lui Ştefan cel Mare.

La ceremonial au asistat reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale şi şefi ai unor instituţii publice deconcentrate. În cadrul acestuia au fost rostite alocuţiuni în cadrul cărora a fost marcată importanţa acestei zile.

Partea cea mai spectaculoasă a ceremonialului a constituit-o momentul în care aeronave ale Forţelor Aeriene Române au survolat oraşul Piatra-Neamţ.

Locotenent – Colonel Ovidiu Pădurariu, comandantul Batalionului 634 Infanterie „Mareșal Jozef Pilsudski” din Piatra-Neamț a acordat diplome de merit unor militari pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiunilor de serviciu.

Activitatea s-a încheiat cu un program artistic oferit de formaţia corală a  Centrului pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare, formată din membrii Ansamblului folcloric Nemţişorul şi Floare de colţ.

Ceremonialul poate fi vizionat integral aici.

 

(A.C.)

Articolul precedentFabrica ilegală de țigări de la Humulești a ajuns în instanță
Articolul următorCJ Neamţ va cumpăra autobuze electrice mai scumpe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.