iepure sitePrimăria Piatra Neamţ a lansat, pe 4 aprilie, oferta pentru achiziţia directă pentru „Iluminat ornamental festiv – lucrări de cablare, conexiuni electrice şi demontare echipamente iluminat cu ocazia sărbătorilor de Paşti”. Valoarea estimată a achiziţiei este de 52.766,16 lei, ofertele fiind aşteptate, la Registratura primăriei, până pe 11 aprilie, ora 09:00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.30. Criteriul de atribuire va fi cel mai mic preţ, propunerea financiară urmând să fie exprimată în lei, iar TVA-ul evidenţiat separat.

Conform caietului de sarcini, executantul trebuie să asigure instalarea echipamentului, „prin serviciile oferite de ofertant sau de o altă societate comercială autorizată, agreată de acesta şi de beneficiar”, să asigure service pe durata funcţionării, să asigure echipamentele împotriva distrugerii sau furtului, să facă dovada experienţei în lucrări similare, să fie autorizat pentru lucrări electrice de joasă tensiune şi să facă dovada personalului calificat pentru astfel de lucrări.

Montarea echipamentelor trebuie să se facă până pe 23 aprilie, iar scoaterea lor de sub tensiune trebuie să se facă până pe 10 iunie.

Pentru cei care vor să-şi amintească de sumele colosale cheltuite de municipalitate pentru iluminatul festiv de sărbători, vă invităm să citiţi un material din 2015 al “Mesagerului de Neamţ”.

Andreea AMARIEI

Articolul precedentRegal voleibalistic la Piatra Neamţ – Finala Cupei României
Articolul următorGALERIE FOTO „Bătaie” pe locurile de agenţi: în prima zi peste 100 de înscrişi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.