0:00

Piatra Neamț: 30.000 de lei pentru reparaţii la o fântână arteziană, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiExecutivul pietrean intenţionează să realizeze o serie de reparaţii la fântâna arteziană situată în Piaţa Mihail Kogălniceanu din Piatra Neamţ, din faţa Muzeului de Istorie.

Concret, vor fi alocaţi 30.000 de lei din sumele destinate reparaţiilor capitale la sistemul de irigaţii din zona centrală, pentru curăţarea completă a bazinului, elementele în formă de coadă de peşte din beton şi cele din inox şi pentru refacerea hidroizolaţiei acestei fântâni, potrivit informaţiilor furnizate de Gabi Muraru, şeful Biroului Comunicare din Primăria Piatra Neamţ.

Ultimele reparaţii au fost realizate în 2015.

Potrivit Referatului de specialitate din spatele proiectului, se propune modificarea listei de investiţii pentru acest an, în sensul precizat mai sus, astfel încât să fie asigurate resursele financiare necesare.

Piatra Neamț: 30.000 de lei pentru reparaţii la o fântână arteziană, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Alocarea banilor se va face în cadrul proiectului de rectificare a bugetului local aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 26 mai, în măsura în care consilierii locali vor aproba.

Angela Croitoru

Articolul precedentGuvernul anunță un nou pachet de măsuri sociale: 1,1 miliarde euro „Sprijin pentru România”
Articolul următorȘtire actualizată. Video. Foto. Incendiu noaptea trecută la Roznov
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.