Joi, 8 septembrie, în timpul unei petreceri nocturne dintr-un bar din Târgu-Neamț,â, spiritele s-au încins și un bărbat din județul Suceava i-ar fi obligat pe alți trei tineri băieți, din același județ moldav, să întrețină relații sexuale orale cu el.  Poliția a confirmat informația: “La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, din județul Suceava, cu privire la faptul că au fost victimele infracțiunii de viol.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 8 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, cei trei au mers împreună cu un tânăr de 29 de ani, din județul Suceava, la un bar din Târgu-Neamț unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost obligați să întrețină relații sexuale  cu acesta”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Partea interesantă a lucrurilor abia urmează. A doua zi, cel reclamat pentru viol și tentativă de viol, tânărul de 29 de ani, a fost reținut  de polițiști, dar încă nu s-au luat alte măsuri legale împotriva luiPetrecere cu final neașteptat într-un bar din Târgu-Neamț: acuzații de viol și o reținere surpriză, ZCH NEWS - sursa ta de informații, pentru că, pe parcursul cercetărilor, două dintre presupusele victime și-au retras plângerea. A rămas în picioare doar reclamația făcută de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, județul Suceava.

Cireașa de pe tort urmează: singurul care nu și-a retras reclamația de viol, tânărul de 20 de ani, avea un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis, la finele lunii august, de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru furt calificat. Iar, după ce a fost audiat de polițiști în legătură cu petrecerea… cu strigături, polițiștii l-au escortat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Angela Croitoru

Articolul precedentVremea rea continuă în regiunea Moldovei: Cod galben de ploi până la noapte!
Articolul următorAccident mortal în Gherăești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.