0:00

Un bărbat de 33 de ani din localitatea Butnărești, comuna Secuieni, a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău după ce a fost condamnat la 8 ani și 10 luni de închisoare. Totul după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident soldat cu doi morți și trei răniți.

Peste 8 ani de închisoare pentru un accident mortal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInițial Tribunalul Neamț aplicase în aceeași cauză 13 ani și 6 luni de închisoare, însă sentința a fost atacată atât de acuzat cât și de alte părți din proces. De menționat este faptul că instanța de fond l-a găsit vinovat pe bărbat de comiterea infracțiunii de omor calificat. Încadrarea juridică s-a bazat pe faptul că, premergător accidentului, pasagerii și-au dat seama de pericol și l-au rugat pe șofer, fără folos, să încetinească. Acesta și-a continuat drumul și în scurt timp a avut loc tragedia. Curtea de Apel Bacău a schimbat încadrarea faptelor în ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului și a stabilit drept pedeapsă 8 ani și 10 luni de închisoare.

Peste 8 ani de închisoare pentru un accident mortal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTotul s-a întâmplat pe 29 septembrie 2019 când acuzatul a consumat alcool cu câțiva amici, apoi cu toții au plecat la un magazin din apropiere. Pe drum șoferul a pierdut controlul, a lovit un parapet de beton și s-a oprit cu mașina într-un copac. În urma impactului și-a pierdut viața un tânăr polițist nemțean și fiul unui alt om al legii (amănunte aici). (G.S.)

Articolul precedentVacanțe Muzicale la Piatra Neamț, nume sonore pe scena de la Curtea Domnească
Articolul următorDeputat cercetat penal pentru distrugerea unei culturi la Girov
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.