0:00

Peste 600 de locuri de muncă disponibile în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Neamț sunt disponibile 660 de locuri de muncă prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru personal cu studii medii.

În Piatra Neamț și comunele învecinate sunt 322 de posturi, cele mai multe cereri fiind pentru lăcătuș-mecanici, 20 de locuri de muncă și 21 pentru operatori mașini-unelte. Și pentru muncitorii necalificați sunt 36 de job-uri în construcții, confecții și întreținere drumuri.

La Roman, din cele 234 de locuri de muncă, 35 sunt pentru confecționeri atricole textile și tot atât pentru agenți de securitate, dar și 49 de posturi pentru muncitori necalificați. În Târgu Neamț, cereri mari sunt pentru confecționeri articole textile, 20 de locuri de muncă și 14 pentru muncitori necalificați. În sistemul medical se caută 2 asistenți medicali generaliști și 6 infirmieri.

Posturile ce necesită personal cu studii superioare sunt limitate. În zona municipiului reședință de județ sunt 18 job-uri disponibile, pentru contabil, traducător și ingineri mecanici, construcții civile și producție. La Roman sunt 4 locuri de muncă: inginer electro-energetică, inginer și proiectant inginer construcții, iar în Târgu Neamț 6 posturi pentru ingineri industria alimentară, producție și construcții, dar și contabili.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile în Neamț o puteți consulta mai jos.

LMV la data de 23_02_2024

(Denisa Popa)

Articolul precedentExpoziţie inedită la mall
Articolul următorAnaliză a Ministerului Educației. Cum s-au descurcat elevii la simularea Evaluării Naționale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.