0:00

Actualizare. Bursa de astăzi s-a încheiat aproape de ora 12. La Piatra-Neamț au venit 24 de agenți economici cu 367 locuri de muncă. De cealaltă parte, 231 de persoane au analizat oferta, din care 135 absolvenți.

Peste 400 de joburi în Neamț ofertate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În final, au fost recrutați în vederea încadrării 68 de absolventi, din care 24 au fost angajați pe loc, dintre care 3 cu studii superioare – doi ingineri și un consilier economic, urmând a se prezenta ulterior la angajatori pentru finalizarea procedurii.

Aceștia vor lucra la firme de prelucrarea lemnului, în domeniul alimentației publice- vânzători, ca ospătari, în construcții, la pază și protecție.

Peste 400 de joburi în Neamț ofertate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La Târgu Neamt am organizat o bursă mai mică, o miniselecție de personal. Au fost prezente 6 firme care au ofertat 25 locuri și au participat 52 de persoane, din care 31 au fost selectați în vederea angajării”, a declarat Titela Popescu, șefa AJOFM Neamț. Cu tot cu acțiunea de la Roman – unde au fost 190 de joburi ofertate, au participat în total 52 de angajatori care au căutat personal pentru cele 557 locuri de muncă. Au răspuns invitației 411 nemțeni, dintre care 245 absolvenți și au fost aleși 118 în vederea angajării, dintre care pe loc 33 au fost angajați.

 

***Știre inițială***

Cel puțin 55 de firme și-au anunțat participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de astăzi, 14 octombrie, din muncipiile Piatra-Neamț și Roman.

Sunt 469 locuri de muncă vacante în industria textilă, materiale de construcții, industria prelucrării lemnului, industria alimentară, servicii, hoteluri și restaurante, comerț, construcții. Absolvenții cu studii superioarre pot alege din cele 60 de locuri disponibile, potrivit Agenției de Ocuparea Forței de Muncă Neamț, organizatorul evenimentului.

Întâlnirea dintre șomeri sau nemțenii care vor un nou job are loc de la ora 9 la sediul Centrului de Formare Profesională a Șomerilor din Piața Mihail Kogălniceanu, bl. M3 din Piatra-Neamț și la cantina Liceului Tehnologic „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 din Roman.

C.I.

Articolul precedentAccident într-o curbă la Săvinești. Un bărbat a ajuns la spital
Articolul următorAccident mortal în Filipeşti. Pompierii romaşcani au intervenit pentru descarcerarea victimelor