Peste 30 de maşini cu oglinzile smulse în Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn oraşul civilizat Piatra-Neamţ, unde sunt incendiate toaletele ecologice şi sunt distruse coşurile de gunoi şi băncile de prin parcuri, nemaivorbind de locurile de joacă, spiritul distructiv s-a extins de la proprietatea publică la cea privată. În noaptea de 22 spre 23 iunie, oglinzile mai multor maşini parcate din zona Grădinii de vară, pe strada Ana Ipătescu şi pe strada Cuza Vodă, în apropierea sediului Plantavorel, au fost smulse. Nu le-a furat nimeni, au fost lăsate atârnând sau răsucite în sus, probabil efect al dorinţei de „distracţie” a unor indivizi fără ocupaţie şi, cert, fără educaţie.

Peste 30 de maşini cu oglinzile smulse în Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞansele de a-i găsi pe făptaşi depind, într-o mare măsură, de camerele de supraveghere existente în zonă, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză.

„Se fac cercetări pentru identificarea proprietarilor şi evaluarea pagubelor, precum şi pentru identificarea autorilor”, a precizat agentul şef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Până la ora 10, în dimineaţa de 23 iunie, doar 4 proprietari au depus plângere, însă au fost găsite 34 de autoturisme, inclusiv ale unor persoane cunoscute, vandalizate.

C.M.

Articolul precedentTopul celor mai bine vandute anvelope in Romania in 2018
Articolul următorUn autoturism şi un camion s-au ciocnit la Dolheşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Legea e legea data de Dragnea.nu mai e valabila inregistrarea video. Deci le (…) la aia care au rupt oglinzile la acele masini. Băieți deștepți! Asta e inceputul legilor psd-iste si începeți sa le simțiți incet incet 🙂

Comments are closed.