reclama autocenter

Poliţia Rutieră Vaslui a identificat în trafic, sâmbătă, 25 februarie, 101 conducători auto, care au apăsat peste măsură pedala de accelerație. Acţiunea derulată de reprezentanţii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a avut drept scop prevenirea „evenimentelor rutiere și, mai ales, conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a încălcării regulilor de circulație”.

„Polițiștii au controlat peste 150 de autovehicule, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea 101 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Cele mai mari viteze înregistrate de aparatele radar au fost de 135 km/h, pe raza localității Strâmtura și 122 km/h, înregistrată pe raza localității Sârbi”, potrivit IPJ Vaslui.

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, 5 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 de km/h.

„Astfel de acțiuni vor fi continuate de polițiști pentru prevenirea producerii unor drame pe șosele, prin temperarea elanului unor șoferi care, din inconștiență ori teribilism, apasă peste măsură pedala de accelerație”, mai precizează aceeaşi sursă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAcuze de fals și uz de fals în ALDE Neamț
Articolul următorPoliţiştii nemţeni în căutarea „grăbiţilor” pe şoselele judeţului!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.