reclama autocenter

Autoritățile de la București decid o a doua amânare la vaccinare, de această dată fiind vorba de persoanele de peste 65 de ani programate să primească prima doză în perioada 30 ianuarie și 11 februarie.

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a precizat în comunicatul de presă de astăzi:

„CNCAV ia ca măsură de siguranță, pentru asigurarea administrării rapelului la persoanele cărora li s-a administrat doza 1, reprogramarea, începând cu data de 30 ianuarie, a celor 66.884 persoane sub 65 de ani, pentru administrarea dozei 1, între 30 ianuarie și 11 februarie, pentru data de 16 februarie și ulterior, în ordinea planificării inițiale.

Persoanele cu vârsta peste 65 ani rămân la programarea inițială. Totodată, se va continua vaccinarea persoanelor din centrele rezidențiale și medico-sociale, a persoanelor dializate, imobilizate sau nedeplasabile și a celor fără adăpost. Fiecare persoană va fi înștiințată prin SMS cu privire la data și intervalul orar la care a fost reprogramată pentru vaccinare, va primi prin e-mail o nouă recipisă și va regăsi informațiile în secțiunea „Programările mele” din contul realizat în platforma de programare. Totodată, confirmarea reprogramării va fi comunicată și prin intermediul unui robot telefonic. Facem precizarea că această situație este una temporară, până la data de 15 februarie. Astfel, ca organism interministerial cu rol decoordonare a Campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, CNCAV se preocupă să asigure un mediu favorabil și sigur pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a tuturor activităților de vaccinare”, se arată în comunicatul Guvernului .

ZCH.NEWS

 

Articolul precedent7 luni de închisoare pentru un bărbat care n-a respectat distanța de 150 de metri față de soția sa
Articolul următor9 turiști, între care și un băiat de 14 ani, epuizați de viscol pe platoul masivului Ceahlău