0:00

Primarul Dragoş Chitic a dat asigurări, la finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Piatra Neamț de joi, 12 martie, că persoanele plasate în carantină, în centre special amenajate, beneficiază de câte 3 mese pe zi, fiind alocaţi 50 lei pe zi/persoană.

Persoanele aflate în carantină la Piatra Neamţ au asigurate trei mese pe zi, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La Piatra Neamț este un spațiu alocat pentru persoanele aflate în carantină, persoane pentru care Primăria asigură hrana și alte materiale necesare. Pentru micul dejun de astăzi am livrat produse alimentare prin Direcția de Asistență Socială, care a răspuns prompt solicitării de acordare a necesarului de hrană. Astfel, în data de 12 martie s-au distribuit produse de bază, hrană rece pentru micul dejun, care au constat în: conserve de carne de vită, lapte, brânză tartinabilă, parizer, ceai, zahăr, gem, pateu, pâine semi-albă, margarină, napolitane, biscuiți, compot de fructe, apă. Toate aceste produse sunt ambalate de fabrica producătoare și aflate în termen de valabilitate”, a declarat primarul municipiului.

Persoanele aflate în carantină la Piatra Neamţ au asigurate trei mese pe zi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDragoş Chitic a mai precizat că „Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț a predat produsele alimentare Poliției Locale, care le-a transferat către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, aflaţi la sediul destinat persoanelor aflate în carantină”. (M.E.Z.)

Articolul precedentFOTO: Accident grav la Timișești, o persoană încarcerată în mașină
Articolul următorOficiul de Cadastru Neamţ menţine relațiile cu publicul doar prin telefon, e-mail sau poştă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.