Știre actualizată: Persoană încarcerată într-un accident la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto arhivă zch.ro

Actualizare: Rănitul, în vârstă de 37 de ani, are fractură de bazin și a fost transportat de echipajul medical TIM la Centrul de Primire a Urgențelor de la Spitalul Municipal Roman, potrivit asistentei șefe Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Actualizare: 9.15 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că traficul rutier este blocat pe DN2, E85 Roman-Bacău, în comuna Horia din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. O persoană a fost rănită grav. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului. Valorile de trafic sunt normale.

Știre inițială:

Două autoturisme s-au ciocnit pe E 85, în localitatea Horia, iar o persoană a rămas încarcerată în urma impactului. Accidentul s-a întâmplat în această dimineaţă, 4 noiembrie, dar până la sosirea echipajului de descarcerare bărbatul a fost scos din maşină. ESte vorba despre un cetăţean ucrainean. Era conştient şi a fost preluat de echipajul medical de la ambulanţă. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedent”Medicul chirurg belgian care l-a operat pe Alexandru ne-a spus că operația de la Iași pare a fi făcută de niște amatori. Vă spun eu de ce: pentru că doctorii aceia minunați care l-au operat și l-au stabilizat, nu au NIMIC”
Articolul următorACTUALIZARE Accidentul de la Horia, provocat de un şofer beat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.