Un bărbat de 39 de ani, din localitatea Dragomirești, a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea fi arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecție provizoriu emis cu o zi înante. Pentru toate acestea a fost pus sub acuzare pentru trei infracțiuni.

Perseverență infracțională: reținut pentru trei fapte, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La data de 20 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Dragomirești, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, violență domestică și amenințare. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava”, anunță Poliția Neamț.

Perseverență infracțională: reținut pentru trei fapte, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPractic, în aceeași zi, în jurul orei 19:50, el ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști în ziua precedentă, pe 19 iulie, și a fost depistat în flagrant de oamenii legii în imobilul mamei sale, în vârstă de 62 de ani, din Dragomirești. Aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi exercitat acte de violența asupra femeii și i-a adresat amenințări de natură a-i produce o stare de temere. (G.S.)

Articolul precedentSindicaliștii din Educație reclamă nefinalizarea noilor grile de salarii
Articolul următorCarmen Cărăușu: O expoziție unicat în contul Zilei Energeticianului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.