0:00

Perseverență infracțională: două abateri grave într-o singură zi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 53 de ani, din Bahna, a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, de două ori într-o singură zi. De fiecare dată, oamenii legii au dat de nereguli grave. S-a întâmplat pe 6 decembrie, în jurul orei 15:00, când anchetatorii de la Secția de Poliție Rurală Români l-au depistat în trafic, în localitatea de domiciliu, în timp ce conducea un autoturism fără a avea montate plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

La aceeași dată, dar în jurul orei 13:00, același șofer fusese depistat pe Drumul Județean 158, în localitatea Moldoveni, în timp ce efectua cu autoturismul în cauză transport de persoane, fără a deține licență pentru această activitate.

În acest caz, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 38 din 2003, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a dreptului de utilizare a autoturismului, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare“, conform Poliției Neamț. A fost deschis dosar penal cu acuze de comitere a infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(G. S)

Articolul precedentUn magazin din Agapia s-a făcut scrum
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Se vor deconta terapiile pentru persoanele cu dizabilități”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.