reclama autocenter

După ce junele nostru prifect navetist l-o parcat pe un nene conselier pă motiv de incompatibilitățuri, de s-o stricat la ambasade cu omu care taie și tranșează incompatibilitățile naționale, iată că se mai bășică încă un nene conselier den pesedeu, care zice el că trebe să se revină asupra ordinului dat de junele prifect. Acuma noi nu pricepem cum se face că un conselier de la pesedeu, în loc să deie de băut că o plecat un opozant, plânge de mama focului după creștinul parcat de prifect. Pe de altă parte, o analiză făcută la rigoare, zice că ar fi o problemă cu ordinu dat, care face referire la o țidulă nulă și neavenită și care pe cale de consecință ar trebui să anuleze și ordinu dat. Altfel zis, ori dom prifect o dat-o în gard cu spatele, ori actele astea au ceva în ele.

 Responsabilul nostru angajat pe sectoru de cancanuri, foamfe și șușanele ne zice pe firu scurt cum că o distinsă doamnă, elegantă și sprințară, o lăsat, vorba lui Topârceanu, baltă interesele de la sărvici și s-o dus ață în alt municipiu să vorbească cu o înaltă față bisericească o taină. Ei bine taina asta era ca onorabilul părinte care o condus pă Iisaia dănțuiește, să nu zice la nimeni cum că o fost pe acolo. Adică pe șest. Acuma, inutil să mai zicem că părintelui i-o cam căzut fața, dar până la urmă și-o revenit, că dacă-s încurcate căile Domnului care ne-o făcut după chipul și asemănarea sa, de ce să ne mirăm de încâlceala căilor terestre? Așadar, casă de chiatră, dar pe șest să nu se audă.

 Am dat cu geana prin urbe și ne-o reținut retina o soțietate bimbașă și perlată de pe lângă cel consiliu local, care o intrat în zodia scăderilor unde planeta profitului e în atârnare ca săgeata peneleului pe căldură. Că cică se fac niște sedințoaie lungi până la genunchi, în care se încearcă cumva să se scoață oarece profit. Adică săse taie câte o bucățică și să se deie într-un loc, alta în alt loc și tot așa până la victoria finală. Acuma, ce și cui îi este menit profitu nu știm, dar știm că istoria arată că e mai facil să administrezi o pierdere decât să faci profit, așadar e mai cușher să stai la cutie. Că o bucata cu afacerea de sezon, o să o ia un corp de inși cu probleme la bujet, care dacă se mișcă cu talent scot un bănuț, altă bucată o să se piardă pe drum de o soțietate calată pe preluarea de active și în final din bimbașa soțietate prețioasă o să rămâne o perlă plină de datorii.

Articolul precedent„Colectă” de contravenționale
Articolul următorDirecția Taxe și Impozite face angajări