Grupa copiilor născuţi în anul 2008 din cadrul Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Târgu Neamț a participat, luna trecută, la prima ediție a competiției de fotbal Atletico Indoor Cup de la Bacău, unde a obținut locul III. Echipa micilor fotbaliști de la Târgu-Neamț a învins Didi Iaşi, cu scorul de 8-1, Aerostar Bacău, scor 1-0, iar în finala mică Sporting Bacău, cu 4-0. Pavel Mihnea, care este şi căpitanul echipei, a reuşit performanţa de a câştiga un trofeu individual, şi anume cel de golgeter al competiției, marcând 8 goluri.

Din echipa CSS Târgu-Neamț au făcut parte: Bistricianu Victor, Bordea Mario, Focşa Eduard, Istrate Alin, Sava Albert, Ursache Matei, Frăsinel Nicolaie, Pavel Mihnea, Olariu Codrin, Florea Iustin. Echipa a fost coordonată de prof. Radu Miron.

„Cu aceeași grupă 2008 am reuşit anul trecut în luna decembrie să obţinem tot locul 3 la Cupa Viva Activ de la Buhuşi, iar cu grupa copiilor născuţi în anul 2006 tot în luna decembrie a anului trecut am obţinut un loc 2 la Cupa 1 Decembrie de la Piatra-Neamț. Dispun de un colectiv de copii deosebit de talentaţi şi serioşi, iar aceste rezultatele sunt cu atât mai importante cu cât reuşim să învingem echipe aflate în oraşe mult mai mari: Iaşi, Bacău, Piatra Neamţ, Suceava. Sprijinul de care am avut parte participând la aceste competiții i se datorează domnului director Pavel Laurențiu, iar împreună dorim să se ştie că la Clubul Sportiv Şcolar Târgu Neamț se face performanță”, ne-a declarat prof. Radu Miron. (C.T. STURZU)

Articolul precedentDirectorul Spitalului Târgu Neamț – incompatibil vreme de trei ani
Articolul următorPosibilă soluţie pentru clădirile cu risc seismic de la Spital: fondul de rezervă al Guvernului!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.