PERFORMANŢĂ Copilul dispărut din Secuieni a fost găsit la… Bucureşti!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Băieţelul de 12 ani, din Secuieni (Bacău), s-a dovedit un adevărat performer, ţinând seama de vârstă.

În aproximativ 48 de ore de când a dispărut, Florin Andrei Mărgineanu a reuşit să ajungă taman la… Bucureşti, unde a fost găsit de poliţişti.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că minorul a fost văzut ultima dată în seara zilei de 5 septembrie, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza comunei Secuieni. La data de 7 septembrie, în jurul orei 12:00, minorul a fost găsit într-un mall din București. Minorul se află într-o stare de sănătate bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost reintegrat în familie”, potrivit IPJ Bacău. (ZCH NEWS)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un băiat de 12 ani este căutat de polițiștii din judeţul Bacău, din seara de 5 septembrie, de când a dispărut de la locuința bunicului său din comuna Secuieni (Bacău). Florin Andrei Mărgineanu a fost văzut de vecini, circulând cu bicicleta prin sat, apoi nimeni n-a mai aflat nimic despre el. Băiatul are înălțimea de 1,70 m, cântărește în jur de 60 de kilograme, are părul șaten, tuns scurt, și ochii albaștri. În seara dispariției era îmbrăcat cu un tricou roșu și pantaloni scurți bleumarin, iar în picioare purta pantofi sport albi. ”Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112”, se arată în comunicatul IPJ Bacău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCJ Neamţ stabileşte preţul biletelor la „Aurul și Argintul antic al României”
Articolul următorMaşini furate din Italia, găsite după trei ani!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.