Percheziții pentru un jaf de 20.000 de euro: un bărbat a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 43 de ani, din Săvinești, a fost arestat preventiv după ce a fost pus sub acuzare în cazul unui jaf de 20.000 de euro.

Faptele au avut loc în urmă cu circa trei luni. Pe 12 aprilie polițiștii pietreni au fost anunțați că în noaptea precedentă necunoscuți ar fi intrat prin efaracție în casa unei femei de 41 de ani, din Zănești, iar hoții au plecat 17.300 de euro și bijuterii.

Ancheta a dat roade pe 10 iulie, când oamenii legii din cadrul Poliției Piatra Neamț și Roznov au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în Săvinești, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea faptei. În urma descinderilor au fost ridicate mai multe terminale mobile, tablete și cartele SIM.

Față de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Săvinești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. La data de 11 iulie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv”, anunță Poliția Neamț.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentAvram Iancu înoată peste 1000 de km pentru aderarea României la Schengen
Articolul următorMinor rănit pe trecerea de pietoni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.