0:00

Percheziții pentru ridicarea unui pistol și a 50 de cartușe, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de la  Formațiunea Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare, în ziua de 19 februarie, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, din Răucești. Bărbatul în cauză era bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 17 februarie a.c., un bărbat de 47 de ani, din Răucești, aflat pe teritoriul Italiei, a procurat o armă de foc neletală, respectiv un pistol metalic, calibrul 8 mm, precum și o cutie cu 50 de cartușe de același calibru, cu intenția de a le comercializa pe teritoriul României, trecându-le în mod fraudulos frontiera de stat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În urma descinderilor, polițiștii au descoperit atât pistolul metalic, calibrul 8 mm, cât și cutia cu cele 50 de cartușe”.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar în ziua de 20 februarie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț, procurorul de caz dispunând plasarea lui sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

C.M.

Articolul precedentPrins de radar cu 188km/h în localitate, amendă de 2.900 de lei și permisul reținut
Articolul următorUn bărbat a vrut să se arunce în râul Moldova