0:00

Aproximativ 50 de perchezitii au loc în această dimineață de luni, 17 august, în Suceava și alte trei județe, la suspecți de contrabandă cu țigări, iar circa o sută de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara, transmite Mediafax, citată de Hotnews.

Percheziții pe contrabandă cu țigări din Ucraina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de frontieră au monitorizat încă de la începutul acestui an persoanele suspectate. Astfel, ei au aflat cum țigările erau introduse în țară, din Ucraina, prin punctele de trecere a frontierei, apoi erau transportate în depozite clandestine, iar în final distribuite vânzătorilor stradali. În total, este vorba de trei rețele, care se ajutau reciproc, susțin sursele citate. Astfel, dacă una din rețele rămânea fără marfă, aceasta era imediat aprovizionată de celelalte două.

Conform acelorași surse, în urma perchezițiilor, aproximativ o sută de persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Timișoara, iar pentru prima dată în fața procurorilor vor ajunge și vânzătorii stradali.

Articolul precedentBOMBA ZILEI Gheorghe Ştefan revine în fotbal! La FC Voluntari!
Articolul următorAMICAL: BACĂU – CEAHLĂUL: 2-2 (1-1)
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.