Polițiștii din Botoşani au percheziţionat, joi, 7 decembrie, un local public şi două locuinţe şi au descoperit peste 1.000 de jetoane de poker, o masă de poker și bani. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) acţiunea a plecat de la bănuiala că s-ar organiza „ilegal jocuri de noroc”. 13 persoane au fost conduse la audieri.

Percheziţii la jucători de poker şi rummy, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCele „13 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, după ce au fost depistate într-un local în timp ce jucau poker şi rummy, jocurile fiind organizate fără licenţă sau autorizaţie. De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de jetoane de poker, o masă de joc pentru poker, precum și 1.800 de lei și 100 de euro”, precizează sursa citată.

„Din cercetări a reieșit că doi bărbaţi, de 32 și 40 de ani, ambii din municipiul Botoşani, ar fi organizat într-un local public jocuri de noroc, tip poker şi rummy, percepând o taxă pentru înscriere şi un procent din fiecare pariu efectuat de jucători. Mai mult, unul dintre cei doi bărbaţi ar fi oferit bani jucătorilor, percepând o dobândă din suma împrumutată”, potrivit IGPR. (ZCH NEWS; FOTO: IGPR)

Articolul precedentBătaie selectivă cu parul între căruțași și ocupanții unei mașini
Articolul următorGala Ambasadorilor Nemțeni – ediția I: Câștigătorii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.